Jak se mění názory s přílohou časopisu STOP

12.11.2021 20:08

Jak se mění názory pana starosty

 

Všichni víme, že projekt Výhledy Luka se v posledních letech připravoval doslova bez vědomí občanů Lužin, bez jakékoliv prezentace, bez veřejného projednání. Hledali jsme v časopise STOP vydávaném radnicí MČ Praha 13 alespoň nějakou informaci o projektu, který ovlivní negativně život tisíců lidí. A je zvláštní, že jsme našli informace o různých drobných stavbách, většinou pozitivní, ale o tomto projektu nic. Vlastně ano. V roce 2014 se pan starosta vyjádřil, že žádné takové stavby na sídlišti Lužiny nedopustí. Dovolujeme si kopii článku přiložit.

Co asi přimělo vedení radnice k totální změně názoru? O tom můžeme pouze spekulovat. Víme pouze to, že nás informoval osobně pan Dejanovski, jednatel Stodůlky s.r.o, na jednání v prosinci 2019, že projekt je připravován za souhlasu vedení radnice MČ Praha 13. A velice se divil, že občané s ním nesouhlasí.

A od pana starosty jsme tehdy obdrželi pouze kopii tiskové zprávy, že s projektem nemohou nic dělat. A všichni na radnici strčili hlavu do písku.

 

Každý občan si může udělat obrázek o chování naší radnice vzhledem k projektu Výhledy Luka sám a vzhledem k tomu, že blíží komunální volby, je třeba si tyto skutečnosti připomenout.

 

 

Spolek OS Zelené Lužiny

 

Stop Výhledy Luka.pdf (847821)



 

Zpět