DŮLEŽITÉ

09.09.2020 19:05

Vážení spoluobčané,

Uběhl nám téměř rok od podání odvolání proti stavebnímu povolení na bytový komplex „Výhledy Luka“. Zdánlivě se nic neděje, nemáme žádné nové informace, pandemie rovněž zasáhla do činnosti úřadů, které vyřizují odvolání. Vše je zpomaleno, ale o to víc musíme být ostražití a hlídat každý, třeba zdánlivě nepodstatný krok investora. A musíme se dobře připravit na další průběh odvolacího řízení včetně případných soudních jednání.

Bohužel do této situace ještě vstupují senátní volby, jejichž výsledek může zcela zásadním způsobem ovlivnit další průběh řízení. A sice tak, že pokud nebude zvolen na další období pan Václav Láska, nemáme prakticky možnost, bez vynaložení značných finančních prostředků, čelit silnému developerovi v rámci odvolacích a případně soudních řízení.

Vzpomeňte si prosím, kdo nám neuvěřitelně pomohl v minulém roce v tomto nerovném boji. Nebyl to v žádném případě pan starosta a zastupitelstvo MČ Praha 13, nebyl to nikdo další, jediným byl pan senátor Láska a jeho skvělý tým. Věřím, že mezi dalšími kandidáty do senátu jsou i další skvělé osobnosti, ale nikdo z nich nám v řešení našeho problému určitě nepomůže.

Prosím, běžte všichni k volbám, pokuste se přesvědčit i vaše sousedy a kamarády, příbuzné a známé, běžte k volbám a volte Václava Lásku. Jde o naši budoucnost.

Zpět